75 dagen challenge Positive Tribe: Flexibele sportieve activiteiten en voedingspatroon voor persoonlijke groei

Verbeter je zelfbeeld

Verbeter je conditie

Verbeter je discipline

Verbeter je patronen

"75 dagen challenge: Flexibel & Persoonlijk"

Ik neem je graag mee op een opwindende reis naar persoonlijke transformatie met de 75 days challenge. Gedurende deze intensieve periode van doorzettingsvermogen en toewijding zul je zowel lichamelijk als geestelijk ongelooflijke voordelen ervaren. Je zult fysiek sterker en gezonder worden, terwijl je je uithoudingsvermogen vergroot en gezonde gewoonten opbouwt die een leven lang meegaan. Maar de voordelen reiken verder dan alleen je lichaam. Je zult merken dat je geest veerkrachtiger wordt, je zelfvertrouwen groeit en je vermogen om obstakels te overwinnen aanzienlijk toeneemt.

Waarom deze challenge zo goed werkt

De 75 days challenge van Positive Tribe is een ware bron van empowerment, omdat het deelnemers in staat stelt om hun eigen pad naar succes te creëren. Met de vrijheid om te kiezen welke sportieve activiteit ze beoefenen en wanneer ze deze uitvoeren, wordt de uitdaging door hen zelf op maat gemaakt voor hun persoonlijke behoeften en doelen.

Hetzelfde geldt voor het voedingspatroon, waarbij ze zelf bepalen wat het beste bij hen past. Deze autonomie en flexibiliteit zorgen ervoor dat de challenge niet alleen haalbaar is, maar ook aansluit bij de unieke levensstijl en voorkeuren van elke deelnemer. Door de controle te hebben over hun eigen traject, vinden deelnemers een diepe motivatie om door te zetten en het beste uit zichzelf te halen. Zo wordt de 75 days challenge een opwindende en lonende reis naar persoonlijke groei, gezondheid en welzijn.

*de 75hard is ontwikkeld door Andy Frisella https://andyfrisella.com/pages/75hard-info

** de start en medium heb ik zelf bedacht omdat ik het belangrijk vind dat een challenge naast uitdagend haalbaar moet zijn. Mensen aan het denken en in beweging krijgen is waar het mij om gaat.

*** Je voortgangs foto’s zijn voor eigen gebruik

**** Op een cheatday drink je ook geen alcohol

***** Twijfel je over de ‘start’ variant? Misschien past de gids dan beter bij je

****** bij een medische indicatie overleg je eerst met je huisarts

“75 dagen challenge: Flexibel & Persoonlijk – Positive Tribe”

Waar en wanneer

  • Twitter
  • Start 1 september 2023
  • DM groep en community
  • find me: @positivetribenl
"75 dagen challenge: Flexibel & Persoonlijk - Positive Tribe"
Ontdek onze missie en waarden: Positivetribe - Een holistische benadering voor persoonlijke groei en welzijn