De gids

Geschikt voor iedereen

Wil je meer voldoening en geluk in je leven? Goed nieuws! Met de gratis gids van Positivetribe heb je de kracht in handen om een positieve transformatie te bewerkstelligen. Ontdek hoe je aan jezelf kunt werken en stap voor stap een fitter, gelukkiger en meer vervuld leven kunt creëren. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en start vandaag nog jouw reis naar een betere versie van jezelf. De sleutel tot een stralend leven ligt binnen handbereik, en Positivetribe is er om je te begeleiden op dit inspirerende avontuur.

Rust in je hoofd

Verlang je naar meer vitaliteit, geluk en voldoening in het leven? Ontdek de kracht van innerlijke rust en de voordelen die het met zich meebrengt. Wanneer je rust in je hoofd ervaart, opent zich een wereld van mogelijkheden. Je zult merken dat stress vermindert, creativiteit en helderheid toenemen en relaties bloeien. Je krijgt de ruimte om te groeien, te reflecteren en in harmonie te zijn met jezelf en de omgeving. De gids is er om je te begeleiden op deze reis naar innerlijke rust, waarbij je fitter, gelukkiger en met meer voldoening zult leven. Laat rust je kompas zijn op weg naar een leven vol welzijn en vervulling.

Oude wijsheden

Wil je fitter, gelukkiger en meer voldoening uit het leven halen? Ontdek de onschatbare voordelen van eeuwenoude kennis in de gids van Positivetribe. Door te werken met deze tijdloze wijsheid, zul je een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen ervaren. Ontdek nieuwe perspectieven, leer hoe je stress kunt verminderen, je energie kunt verhogen en je mentale kracht kunt vergroten. Met de eeuwenoude kennis van Positivetribe als jouw gids, ben je op weg naar een leven vol veerkracht, balans en vervulling. Sta open voor deze transformerende reis en ervaar zelf de positieve impact op jouw welzijn en levensvreugde.

Een gezond en vitaal lichaam

Ben je op zoek naar een leven vol vitaliteit, geluk en voldoening? Ontdek de kracht van beweging en voeding als sleutels tot jouw transformatie. Door regelmatig (buiten) te bewegen en bewust op je voeding te letten, zul je ongelooflijke voordelen ervaren. Je fysieke kracht en uithoudingsvermogen zullen toenemen, je stemming en mentale helderheid zullen verbeteren, en je zult een diepe verbinding met je lichaam voelen. Daarnaast zal je zelfvertrouwen groeien terwijl je jouw gezondheidsdoelen bereikt en jezelf in een positieve spiraal plaatst. De gids staat klaar om je te begeleiden op deze reis naar een fitter, gelukkiger en meer voldaan leven. Laat beweging en voeding je brandstof zijn voor een leven vol energie en welzijn.

Voordelen van de gids

Waarom de Gids werkt? 

– gebaseerd op oude wijsheden, vaak door medische studies onderbouwd.

– Omdat het programma zwaarder is en langer duurt dan al het andere (dat je misschien al geprobeerd hebt)

Voor iedereen

De gids is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensstijl.

Gewichtsverlies

Een fijne bijwerking, wil je juist groeien? Dat kan ook!!

ontdek de kracht van uitdagingen

Verminder stress

Omarm innerlijke rust voor een gezonder en evenwichtiger leven.

Ontdek onze missie en waarden: Positivetribe - Een holistische benadering voor persoonlijke groei en welzijn

Verhoog je energieniveau

Voel je gezond, fit en vitaal

Train je mind

Train je mind als een spier en ontsluit een wereld van mentale kracht, veerkracht en helderheid.

Hormonen in balans

Breng je hormonen in balans en ontdek de sleutel tot een gezond, energiek en evenwichtig leven.

Get Started

Free

Wil je meer voldoening en geluk in je leven? Start vandaag nog en download de gids.

De Gids

€ 0

neem bij een medische indicatie eerst contact op met je huisarts

Glazen waterfles

€ 25

Incl verzenden

Button

€ 7,50

incl verzenden

Don’t let the world change your smile, use your smile to change the world.

Frequently Asked Questions

Jazeker, al wil ik dat je als je een medische indicatie hebt even overleg hebt met je huisarts. Blijf tijdens je hele reis goed luisteren naar je lichaam. Lukt iets niet, doe dan wat minder en begin met opbouwen.

Jazeker, die kun je online inkijken, opslaan of printen. Het kan zijn dat je wilt investeren in een schrift. De oefeningen zijn in eerste instantie op lichaamsgewicht, later wil je misschien “gewichten”aanschaffen. Dat is geheel je eigen keuze en bij de Action zijn ze niet kostbaar.

De voortgangsfoto is voor jezelf en hoef je met niemand te delen. Het maken ervan is meestal wat onwennig en het helpt met zelfacceptatie. Het is ook een mooie manier om je voortgang te volgen.

Ik ben al druk aan het werk aan het vervolg. Je kunt er altijd voor kiezen om de laatste weken te “knippen en plakken” of zelf te bedenken wat goed bij je past.

Eenvoudige vragen mag je altijd stellen en zal ik naar beste kunnen beantwoorden.

Dit kan via DM op Twitter, dit is vaak het snelste. In de gids staan mijn mailadres en mobiele nummer vermeld.