Privé les aan huis

Ervaar de transformerende kracht van Kundalini Yoga met onze gratis kennismaking aan huis. Laat deze unieke gelegenheid je innerlijke groei en welzijn stimuleren. Kom meer te weten en meld je vandaag nog aan.”

Waarom gratis?

Ik ben nog bezig met de opleiding tot KRI1, inmiddels ben ik ver genoeg om je de basics bij te brengen. Het lijkt mij ongepast om voor dat ik mijn certificaat behaald heb een vergoeding te vragen. Voor mij is het natuurlijk ook een goede manier om wat ik heerlijk vind om te doen te delen en te combineren met de opleiding.
Heb je interesse? stuur me dan even een mailtje. Dag en tijd natuurlijk in overleg. jurgen at positivetribe.nl

Get Started

Free

Sed egestas, sapien a pellentesque euismod, odio nibh dignissim nulla, euismod lacinia arcu turpis gravida tortor.