Kundalini yoga

op locatie, bij u thuis, uw bedrijf of retraite

Gratis tot ik mijn kRI1 behaald heb

*muv eventuele reis- en verblijfkosten.

Ontwaak Je Innerlijke Kracht met Kundalini Yoga: Een Reis naar Innerlijke Balans

Namaste,

In deze hectische wereld waarin we leven, is het essentieel om af en toe een moment te nemen om naar binnen te keren, de geest te kalmeren en de ziel te voeden. Kundalini yoga, een eeuwenoude praktijk die in het hart van India is ontstaan, biedt een prachtige reis naar innerlijke balans en verlichting. Als toegewijde yogi deel ik graag met jullie de wonderen van Kundalini yoga en de unieke mogelijkheden om deze beoefening te omarmen via PositiveTribe, waar je begeleiding kunt vinden om deze reis thuis, op het werk of tijdens een retraite te ervaren.

De Voordelen van Kundalini Yoga

1. Versterking van het Energiekanaal:

Kundalini yoga richt zich op het ontwaken van de ‘kundalini’, een energie die zich in het ruggenmerg bevindt. Door middel van specifieke houdingen (asana’s) en ademhalingstechnieken wordt dit energiekanaal versterkt, waardoor je levenskracht toeneemt en je vitaliteit verbetert.

2. Stressvermindering:

In de ratrace van het dagelijks leven is stress onvermijdelijk. Kundalini yoga biedt een rustgevende oase. De combinatie van beweging, ademhaling en meditatie helpt stress te verminderen en brengt je in een staat van innerlijke kalmte.

3. Emotioneel Evenwicht:

Deze yogavorm richt zich op het balanceren van de chakra’s, de energiecentra in ons lichaam. Hierdoor ontstaat emotioneel evenwicht, waardoor je met meer veerkracht kunt omgaan met de ups en downs van het leven.

4. Verbeterde Concentratie en Focus:

De meditatieve aspecten van Kundalini yoga helpen de geest te kalmeren en concentratie te verbeteren. Dit komt niet alleen van pas in je dagelijkse taken, maar ook in het verdiepen van je spirituele reis.

Kundalini Yoga met PositiveTribe

Bij PositiveTribe begrijpen we de uitdagingen van het moderne leven en daarom bieden we Kundalini yoga begeleiding op verschillende locaties die aansluiten bij jouw behoeften.

1. Thuis:

Met online begeleiding kun je de helende kracht van Kundalini yoga ervaren in de comfortabele omgeving van je eigen huis. Onze instructeurs begeleiden je stap voor stap, zodat je op je eigen tempo kunt groeien.

2. Op het Werk:

Creëer een oase van rust te midden van de dagelijkse drukte. PositiveTribe biedt sessies op de werkplek, zodat je zelfs tijdens een drukke werkdag kunt genieten van de voordelen van Kundalini yoga.

3. Retraites:

Als Kundalini yoga-instructeur in opleiding ben ik beschikbaar voor boekingen door retraite-organisatoren die op zoek zijn naar een diepere en transformerende yoga-ervaring. Voeg een vleugje spirituele verdieping toe aan jouw retraite door mij in te huren voor inspirerende Kundalini yogalessen. Mijn begeleiding belooft deelnemers een reis naar innerlijke balans en welzijn. Neem contact op om mijn beschikbaarheid te bespreken en samen een unieke, verrijkende ervaring te creëren voor jouw retraite. Transformeer de retraite-ervaring met de helende kracht van Kundalini yoga.

Laat Je Licht Schijnen

Kundalini yoga is niet alleen een fysieke praktijk; het is een reis naar zelfontdekking en innerlijke genezing. Via PositiveTribe nodigen we je uit om deel te nemen aan deze reis, ongeacht waar je bent in het leven. Laat je innerlijke licht schijnen en omarm de kracht van Kundalini yoga om balans, vreugde en vrede te vinden. Sat Nam!!

 

 

 

 

 

 

Get Started

Free

Sed egestas, sapien a pellentesque euismod, odio nibh dignissim nulla, euismod lacinia arcu turpis gravida tortor.

Single
Classes

$20

per class

Monthly Membership

$80

per month

Yearly Membership​

$60

per month (billed annually)

Cancel at any time. 100% money back guarantee.

Our Studios